Wij zijn pietengroep ‘de PietenChaos’ en we bestaan bijna 5 jaar. Ooit zijn we begonnen als een groepje met drie pieten, maar nu zijn we uitgegroeid naar een gezellige groep zwarte pieten. Met elkaar werken we aan een leuk en mooi sinterklaasfeest voor jong en oud.

 

Sinds december 2010 zijn de eerste stappen gezet naar het worden van een echte sinterklaasvereniging. Als PietenChaos hebben we er voor gekozen om ons in te zetten voor een goed doel. Na kort nadenken hebben we voor stichting KiKa gekozen, maar hier zullen we in het stukje ‘ons goede doel’ meer over vertellen.

Al onze pietjes hebben een eigen pietennaam en een eigen karakter.

Als groep vinden we het belangrijk dat alle kinderen een geweldige sinterklaastijd hebben. Daarom zijn wij het hele jaar door druk bezig met plannen en organiseren van een mooi sinterklaasfeest.

De Pietenchaos volgt ook nauwlettend alle ontwikkelingen van Sinterklaas op de televisie. Zo volgen we de programma’s: ‘het Sinterklaasjournaal’, ‘de club van Sinterklaas’ en ‘Slot Marsepeinstein’.

Het sinterklaasseizoen begint altijd met de landelijke intocht op de televisie, maar ook komen we met Sinterklaas naar Zevenbergen op Pakjesboot 7.

12235597_10156224375290015_1962439851_o

Klik op de pieten om hun eigen verhaal te horen!

Het Pietenteam